Hírek - Intézmények hírei

Véget ért a 2017/2018. tanév

Gárdonyi Géza Tagiskola
Június közepe hagyományosan az iskolai tanévzárás időszaka. A hónap második hetében az esmények mind-mind a nyári szünet beköszöntét jelzik, az ország valamennyi iskolájában.

Így történt ez a Gárdonyiban is.
Előbb június 16-án a nyolcadikosok vettek búcsút az intézménytől, szüleik, hozzátartozóik előtt köszöntek el tanítóiktól, tanáraiktól, diáktársaiktól.

Június 21-én a tanévzáró ünnepség pedig immár végérvényesen is tanúsította, hogy elröppent egy újabb év. Egy újabb tanév, melynek során a tanulással terhelt mindennapokba, számtalan program, ünnepség mellett témahetek, projektnapok, játszó- és kézművesfoglalkozások, sport versenyek vittek színt.
Ezen a napon mindenki átvehetette a bízonyítványát, azt a könyvecskét, amely tanúságot tesz az elvégzett munkáról.

A tanítási év lezárása személyi változást is hoz a Gárdonyi életében. Dr. Herczegné Ruszkai Edit 8 év tagintézmény-vezetői megbízatást követően, az új tanévet már az intézményvezető Kondorné Sztojka Ágnes helyetteseként kezdi, a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskolában.
A Gárdonyiban a vezetői feladatok ellátást - az új tagintézmény-vezető megbízásáig - a helyettesítési rendje szerint fogják ellátni.

A 2017/2018. tanév véget ért! Jó nyarat Gárdonyi!

További információk a Gárdonyi Géza Tagiskola Facebook oldalán; és a www.amiiskolank.hu oldalon, valamint a a Sajómente Facebook oldalán