Önkormányzat hírei

Szúnyogirtás Szuhakállóban
(2021.06.17.)
Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy településünk területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre, az országos központi szúnyoggyérítés keretén belül.

Lakossági és partneri felhívás a településrendezési eszközök módosítása munkaközi szakaszához
(2021.05.15.)
Ezúton tájékoztatom a lakosságot és az érintett Partnereket, hogy Szuhakálló Község Önkormányzata a tervezett napelemes kiserőművek területére és azok közvetlen környezetére vonatkozóan a településrendezési eszközeinek módosítási folyamatát megindította.

MÁV területek gyomtalanítása
(2021.04.14.)
A MÁV Zrt.Területi Igazgatóságának tájékoztatása szerint 2021. május 10-én a településen található üzemi területek vegyszeres gyomirtására kerül sor.

Újranyitnak a hulladékudvarok, az ügyfélszolgálatok
(2021.04.08.)
A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója a hulladékudvarok és az ügyfélszolgálatok újranyitásáról, a lomtalanítások indításáról az alábbiak szerint tájékoztatja az ingatlanhasználókat:

KSH adatfelvétel a településen
(2021.04.06.)
A Központi Statisztikai Hivatal Lakossági Adatfelvételek Főosztálya adatgyűjtést végez a településen az alábbi tájékoztatásban fogaltak szerint:

További önkormányzati hírek

Intézmények hírei

Véget ért a 2017/2018. tanév
Gárdonyi Géza Tagiskola (2018.06.25.)
Június közepe hagyományosan az iskolai tanévzárás időszaka. A hónap második hetében az esmények mind-mind a nyári szünet beköszöntét jelzik, az ország valamennyi iskolájában.

További intézményi hírek

Bejelentés

A Kormány 191/2020. (V. 8.) Korm. rendelete alapján a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint a az ellenőrött bejelentésről bejelentését a bejelentes@szuhakallo.hu e-mail címen teheti meg.

Tájékoztatók, Hirdetmények

Időjárás

Hírlevelek

Sulisajtó

Radír a Gárdonyi Krónika:

Ajánlott oldalak