Önkormányzat hírei

Közlemény Felsőzsolca-Sajóivánka II-III. 400kV-os távvezeték és optikai összeköttetés létesítése tárgyában
(2024.06.21.)
Budapest Főváros Kormányhivatala Műszaki Engedélyezési és Mérésügyi Főosztály, Villamosenergia-ipari Osztálya értesítette a - telepítési helye szerinti települések jegyzőit, hogy Felsőzsolca- Sajóivánka II-III. 400kV-os távvezeték és optikai összeköttetés létesítésére engedélyezési eljárás indult.

Lezajlottak a 2024. évi általános választások
(2024.06.11.)
2024. június 9-én, az Európai Parlament tagjai, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők közös eljárásban tartott 2024. évi általános választása akadálytalanul zajlott le a településen.

Rendkívüli támogatásokról döntött a képviselő-testület
(2024.04.25.)
Szuhakálló Község Önkormányzata Képviselő-testülete, 2024. április 25-i ülésén a helyi szociális ellátórendszer átalakításával a lakosság széles körét érintő támogatások, 2024. május 20-ig történő folyósításáról döntött.

Határ-völgyi veszélyeshulladék-lerakó kapacitásbővítése - korrigált hirdetmény
(2024.04.16.)
Az ÉHG-NEO Hulladékgazdálkodási Zrt (Sajókaza) által üzemeltetett határvölgyi veszélyes hulladék lerakó kapacitásbővítésére vonatkozó engedélyezési eljárásban a kérelmező módosította kérelmét.

Határ-völgyi veszélyeshulladék-lerakó kapacitásbővítése
(2024.04.04.)
Az ÉHG-NEO Hulladékgazdálkodási Zrt (Sajókaza) által üzemeltetett határvölgyi veszélyes hulladék lerakó kapacitásbővítésére vonatkozó engedélyezési eljárás indult a környezetvédelmi hatóságnál.

További önkormányzati hírek

Intézmények hírei

Véget ért a 2017/2018. tanév
Gárdonyi Géza Tagiskola (2018.06.25.)
Június közepe hagyományosan az iskolai tanévzárás időszaka. A hónap második hetében az esmények mind-mind a nyári szünet beköszöntét jelzik, az ország valamennyi iskolájában.

További intézményi hírek

Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy köszönthetjük Önt községünk honlapunk látogatói között. Weblabunkon keresztül, szeretnénk Önnek bemutatni településünk látnivalóit, nevezetességeit, életét; hasznos információkat szolgáltatni a község, az önkormányzat, a képviselő-testület az intézmények mindennapjairól, működéséről.

Célunk, hogy a honlap látogatói és községünk lakossága számára a közérdekű információk és közszolgáltatások elérhetővé tételével, a lehető legszélesebb körű nyilvánosságot biztosítsuk, erősítsük az önkormányzat működésének szolgáltató jellegét.

Bízunk benne, hogy a formai-, képi világ, a gazdag tartalom, a részletes tájékoztatás, a könnyen átlátható- és kezelhető menürendszer, a gazdag képanyag, az aktuális hírek, sok hasznos információt adnak községünkről; melyek hozzájárulhatnak Szuhakálló megismeréséhez és az érdeklődés felkeltéséhez.

Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat, ahol bemutatjuk a település múltját, tájékoztatást adunk a jelenéről. Szeretnénk ismertetni a terveinket, elképzeléseinket, melyekkel Szuhakálló fejlődését kívánjuk elősegíteni. Bízunk abban, érdekes és értékes adatokra talál weboldalunkon, melynek rendszeres látogatója lesz.

A honlap szerkesztői