Önkormányzat hírei

Közlemény napelemes erőmű létesítésének előzetes hatásvizsgálati eljárásról
(2024.02.16.)
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztályán, a 314/2005. (XII. 25.) Kormányrendelet hatálya alá tartozó előzetes vizsgálati eljárás indult.

Választási információk
(2024.01.18.)
A közelgő európai parlamenti- és helyi önkormányzati képviselők, polgármesterek választásával összefüggő választási információk egységes és széleskörű elérhegtősége végett az önkormányzat honlapja új funcióval bővült.

Változás a telekadó egyes adóövezethez tartozó mértékében
(2024.01.18.)
Az önkormányzat Képviselő-testülete 2024. január 1-jei hatállyal, módosította a telekadóról szóló önkormányzati rendeletét.

Kéményseprő sormunka
(2024.01.11.)
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint Kéményseprő-ipari Szerv elkészített a 2024 évi kéményseprő-ipari sormunka ütemterveit.

Széleskörű lakossági támogatás az év végére
(2023.11.28.)
Az önkormányzat képviselő-testülete, a rendelkezésére álló források felhasználásával a lakosság jelentős rétegét érintő támogatások biztosításáról döntött, melyek folyósítására december hónapban kerül sor.

További önkormányzati hírek

Intézmények hírei

Véget ért a 2017/2018. tanév
Gárdonyi Géza Tagiskola (2018.06.25.)
Június közepe hagyományosan az iskolai tanévzárás időszaka. A hónap második hetében az esmények mind-mind a nyári szünet beköszöntét jelzik, az ország valamennyi iskolájában.

További intézményi hírek

Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy köszönthetjük Önt községünk honlapunk látogatói között. Weblabunkon keresztül, szeretnénk Önnek bemutatni településünk látnivalóit, nevezetességeit, életét; hasznos információkat szolgáltatni a község, az önkormányzat, a képviselő-testület az intézmények mindennapjairól, működéséről.

Célunk, hogy a honlap látogatói és községünk lakossága számára a közérdekű információk és közszolgáltatások elérhetővé tételével, a lehető legszélesebb körű nyilvánosságot biztosítsuk, erősítsük az önkormányzat működésének szolgáltató jellegét.

Bízunk benne, hogy a formai-, képi világ, a gazdag tartalom, a részletes tájékoztatás, a könnyen átlátható- és kezelhető menürendszer, a gazdag képanyag, az aktuális hírek, sok hasznos információt adnak községünkről; melyek hozzájárulhatnak Szuhakálló megismeréséhez és az érdeklődés felkeltéséhez.

Kérjük kísérje figyelemmel honlapunkat, ahol bemutatjuk a település múltját, tájékoztatást adunk a jelenéről. Szeretnénk ismertetni a terveinket, elképzeléseinket, melyekkel Szuhakálló fejlődését kívánjuk elősegíteni. Bízunk abban, érdekes és értékes adatokra talál weboldalunkon, melynek rendszeres látogatója lesz.

A honlap szerkesztői